Betaalbare opleidingen van diverse haarverlenging systemen:

Zoals je wellicht weet, is het kappersvak per 1 januari 2001 een vrij beroep. Vanaf die datum is het voor een ieder mogelijk te werken met hairextensions en dit ook zelfstandig in praktijk te brengen. Een goede opleiding is van essentieel belang om op een verantwoorde manier jouw klanten een haarverlenging te kunnen zetten en hen van advies te voorzien. Het lijkt eenvoudiger dan het is. Indien je niet weet waar je mee bezig bent, kan onherstelbare schade worden toegebracht bij jouw klant. Wij verzorgen diverse gecertificeerde trainingen/opleidingen vanuit ons goed geoutilleerde bedrijfspand. Het behalen van jouw certificaat biedt je een goede basis voor tevreden klanten. Ook in dit vak geldt: klanten krijgen is niet erg moeilijk, klanten behouden is de kunst!

Bij deze traningen heb je geen kappersopleiding nodig om deel te kunnen nemen, een pré is het wel. Onze cursussen behoren tot de beste van Nederland en na een succesvolle afloop ontvangt iedere cursist een certificaat.

Beauty Hair Extensions biedt je de volgende opleidingen, cursussen en workshops aan:
- Haarverlenging d.m.v. hairextensions
- Tape Extensions
- DoubleHair
- Weaving
- Basis knippen en snijden

Online reserveren


Geen producten aanwezig
Let op! Uw webwinkel wordt momenteel door middel van een iframe getoond. Hierdoor kan Google uw webwinkel niet indexeren en ontstaan er problemen tijdens het bestelproces. Bekijk hier de correcte instellingen.